assurisque.nl

Particulier

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Adres

Polderweg 15, Purmerend

Email

Info@assurisque.nl

Phone Number

0299 700 225

Contact.

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op.

U kunt contact opnemen met een van onze adviseurs door te bellen naar +31 6 21554466 of door een e-mail te sturen naar Info@assurisque.nl. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Onze adviseurs zijn beschikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten of een e-mail sturen, en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We streven ernaar om binnen 24 uur op uw bericht of e-mail te reageren. Onze adviseurs doen hun best om uw vragen snel en efficiënt af te handelen.

Ja, we bieden de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze adviseurs. Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen op een tijdstip en locatie die voor u het beste uitkomen.

Neem contact op met uw adviseur om wijzigingen aan te brengen in uw verzekeringspolis. Ze zullen u begeleiden bij het bijwerken van uw polisgegevens en eventuele wijzigingen in de dekking.

Bij schade kunt u direct contact opnemen met uw adviseur via telefoon of e-mail. Ze zullen u begeleiden bij het indienen van een schadeclaim en zorgen voor een vlotte afhandeling.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stel vrijblijvend jouw vraag!