assurisque.nl

Particulier

Motorrijtuigen
Verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Vraag makkelijk en snel een offerte op

Auto

Scooter

Motor

Vrachtwagen

Bus

Fiets

Motorrijtuigen verzekering

Verzeker uw voertuig

Een motorrijtuigverzekering is een verzekering die de schade dekt die je met je gemotoriseerde voertuig aan anderen of aan hun eigendommen veroorzaakt. In Nederland is het verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten voor je motorrijtuig, dit staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid.

Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met je motorrijtuig aan anderen veroorzaakt, zoals letselschade of materiële schade.

Naast de WA-verzekering zijn er ook aanvullende dekkingen mogelijk, zoals een beperkt casco of een volledig casco verzekering, die ook schade aan je eigen voertuig dekken.

Welke soorten dekkingen zijn beschikbaar

Dekkingen

De drie belangrijkste

WA-verzekering: deze verzekering is wettelijk verplicht en dekt de schade die je met je motorrijtuig aan anderen veroorzaakt.

Beperkt casco: deze verzekering dekt naast de WA-dekking ook schade aan je eigen voertuig door bijvoorbeeld brand, diefstal, storm of ruitschade.

Volledig casco: ook wel allrisk genoemd, deze verzekering dekt naast de WA-dekking en beperkt casco-dekking ook de schade aan je eigen voertuig bij een aanrijding waarbij je zelf schuld hebt of wanneer de dader onbekend is.

Aanvullende dekkingen

Ontdek de uitgebreide aanvullende dekkingen voor uw motorrijtuig bij Assurisque. Bescherm uw motorrijtuig met onze aanvullende dekkingen.

Schadeverzekering inzittenden:

deze verzekering keert uit bij letselschade aan de bestuurder en de passagiers van het voertuig, ook als je zelf schuld hebt aan het ongeval.

 

Ongevallenverzekering inzittenden:

deze verzekering keert bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval met het voertuig.

 

 

Rechtsbijstandverzekering:+

deze verzekering dekt juridische kosten als gevolg van een geschil bij bijvoorbeeld een ongeval, een conflict over de aankoop van het voertuig of een boete.

 

Offerte aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van onafhankelijk advies over verzekeringen, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw situatie. Bij ons kun je terecht voor advies over allerlei soorten verzekeringen, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen en nog veel meer.

Een belangrijk onderdeel van ons advies is het aanvragen van een offerte. Op die manier kunnen wij een overzicht bieden van de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Door een offerte aan te vragen krijg je een duidelijk beeld van de dekking die je kunt verwachten en wat de premie zal zijn.

Het aanvragen van een offerte bij ons is heel eenvoudig. Via onze website kun je gemakkelijk een offerteformulier invullen en versturen. Wij gaan dan voor jou aan de slag om de beste aanbiedingen te verzamelen en deze op een rijtje te zetten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl