assurisque.nl

Particulier

Search
Close this search box.

Schade?
Geen paniek
Verzekeringen Risicomanagement

Makkelijk en snel uw schade melden

Schade Melden: Snel en Efficiënt

Een werkmaterieelverzekering is een verzekering die dekking biedt voor schade aan werkmaterieel. Werkmaterieel zijn voertuigen en machines die worden gebruikt in de landbouw, industrie, bouw of andere sectoren. Voorbeelden zijn graafmachines, bulldozers, heftrucks, tractoren, vrachtwagens en kranen.

Een werkmaterieelverzekering biedt dekking voor schade die ontstaat aan het werkmaterieel als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding, brand, diefstal of vandalisme. Daarnaast kan er ook dekking zijn voor aansprakelijkheid voor schade aan anderen of hun eigendommen, zoals bijvoorbeeld schade door een omgevallen kraan op een bouwplaats.

De dekking van een werkmaterieelverzekering kan verschillen afhankelijk van de gekozen polis en de specifieke behoeften van de eigenaar van het werkmaterieel.
De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing.  

Vertrouw op ons bij schade: We staan klaar om u te helpen!

We begrijpen dat schade vervelend en verontrustend kan zijn, maar we willen u geruststellen dat u er niet alleen voor staat. Bij [Naam van het verzekeringsadvies bedrijf] zijn we hier om u te ondersteunen en u door het proces van schadeafhandeling te begeleiden.

Onze deskundige medewerkers zullen uw schademelding met zorg behandelen en streven ernaar om het proces zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. U kunt op ons rekenen voor advies, begeleiding en het verkrijgen van een eerlijke vergoeding.

Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en uw zorgen weg te nemen.

Schade melden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
(geef een gedetailleerde beschrijving van de schade, inclusief de oorzaak en omvang)
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 20 bestanden uploaden.
(Hier kunt u foto's en relevante bestanden uploaden die betrekking hebben op uw schadeclaim. Het is belangrijk om visueel bewijsmateriaal en ondersteunende documenten te verstrekken om de beoordeling van uw claim te vergemakkelijken en te versnellen.)

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address: Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of heb je ergens hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. En wij reageren z.s.m. op uw vraag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
×

Hallo!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

× Stel vrijblijvend jouw vraag!