assurisque.nl

Particulier

Leven & Dood
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een levensverzekering?

Een levensverzekering afsluiten

Een levensverzekering is een contract tussen een verzekeringsnemer en een verzekeraar waarbij de verzekeraar belooft om een bepaald bedrag uit te keren aan de begunstigde(n) van de verzekering in geval van overlijden van de verzekerde persoon, of bij leven na het verstrijken van een vooraf bepaalde termijn. 

Het is een soort verzekering die bedoeld is om financiële zekerheid te bieden aan de nabestaanden van de verzekerde in geval van zijn of haar overlijden.

Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen beschikbaar. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden.

offerte aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van onafhankelijk advies over verzekeringen, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw situatie. Bij ons kun je terecht voor advies over allerlei soorten verzekeringen, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen en nog veel meer.

Een belangrijk onderdeel van ons advies is het aanvragen van een offerte. Op die manier kunnen wij een overzicht bieden van de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Door een offerte aan te vragen krijg je een duidelijk beeld van de dekking die je kunt verwachten en wat de premie zal zijn.

Het aanvragen van een offerte bij ons is heel eenvoudig. Via onze website kun je gemakkelijk een offerteformulier invullen en versturen. Wij gaan dan voor jou aan de slag om de beste aanbiedingen te verzamelen en deze op een rijtje te zetten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15 Purmerend

Email Info@assurisque.nl