assurisque.nl

Particulier

Reis
Verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een reisverzekering?

Ook verzekerd
weg van huis

Een reisverzekering is een type verzekering dat de kosten dekt die kunnen ontstaan tijdens een reis of vakantie.

Dit kan bijvoorbeeld zijn bij verlies of diefstal van bagage, medische kosten in het buitenland, annulering of vertraging van de reis, en repatriëring bij bijvoorbeeld ziekte of overlijden.

Een reisverzekering biedt dus financiële bescherming en zekerheid voor onverwachte gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden tijdens een reis.

Welke soorten dekkingen zijn beschikbaar

Dekkingen

De drie belangrijkste

Bagagedekking: Dit dekt de kosten van verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen, zoals bagage en elektronica.

Medische dekking: Dit dekt de kosten van medische behandelingen in het buitenland, inclusief ziekenhuisopname, medicijnen en ambulancevervoer.

Aansprakelijkheidsverzekering: Dit dekt de kosten van schade aan derden tijdens de reis, bijvoorbeeld als je per ongeluk schade toebrengt aan een eigendom van iemand anders.

Aanvullende dekkingen

Ga zonder zorgen op vakantie met Assurisque. Bekijk hier de aanvullende dekkingen voor uw reisverzekering.

Reisongevallenverzekering

Dit dekt ongevallen die tijdens de reis plaatsvinden, inclusief overlijden, blijvende invaliditeit of ziekenhuisopname.

 

Reisvertraging- en onderbrekingsdekking

Dit dekt extra kosten die ontstaan bij vertraging of onderbreking van de reis, zoals extra accommodatie- en maaltijdkosten.

 

repatriëringsverzekering

Dit dekt de kosten van de reis als deze moet worden geannuleerd vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte of overlijden van de reiziger of een familielid.

offerte aanvragen

Met onze handige functie ‘Bereken je premie’ kun je snel en gemakkelijk een schatting krijgen van de kosten van een reisverzekering. Door enkele basisgegevens in te voeren, zoals je bestemming, vertrek- en terugkeerdatum en het aantal reizigers, kan de premie van de verzekering worden berekend. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten dekkingen, zoals medische kosten, bagage, annulering en ongevallen. Zo kun je de juiste reisverzekering kiezen die past bij jouw behoeften en budget.
Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl