assurisque.nl

Particulier

Vergoedingsbeleid
Verzekeringen Risicomanagement

Ontdek ons transparante vergoedingsbeleid bij Assurisque Verzekeringen en Risicomanagement.

Beloningsbeleid

Bij Assurisque begrijpen we hoe belangrijk het is om uw eigendommen en financiële toekomst te beschermen. Daarom bieden wij een breed scala aan verzekeringen en risicomanagementdiensten aan die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze toegewijde experts staan klaar om u te helpen bij het identificeren en beheren van risico’s, zodat u gemoedsrust kunt hebben.

Prijzen en abonnementen:

De prijzen van onze producten en diensten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type verzekering, de gewenste dekking en uw specifieke behoeften. We begrijpen dat transparantie essentieel is, daarom zorgen wij ervoor dat u een duidelijk inzicht krijgt in de kosten voordat u een beslissing neemt.

Onze Producten en Diensten:

Daarnaast willen we u informeren over hoe ons bedrijf inkomsten genereert:

Let op: Als u specifieke vragen heeft over prijzen, provisies, fee-inkomsten of abonnementen, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie.

Provisie:

Als verzekeraar ontvangen wij provisies van verzekeringsmaatschappijen voor de verkoop van hun producten. Deze provisie is een vergoeding die ons helpt de kosten van onze bedrijfsvoering te dekken en ons in staat stelt hoogwaardige service te bieden aan onze klanten.

Fee-inkomsten:

Naast provisie kunnen we rechtstreekse advieskosten, ook wel fee-inkomsten genoemd, in rekening brengen. Deze kosten worden betaald door de eindklant en zijn bedoeld voor gespecialiseerd advies en extra diensten die buiten de standaardverzekering vallen. Deze transparante vergoedingen stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden en diepgaand advies te geven op basis van uw individuele behoeften.

Abonnementen:

Voor complexe verzekeringsproducten kunnen we abonnementen aanbieden voor periodiek beheer en onderhoud. Deze abonnementen zorgen ervoor dat uw verzekeringsportefeuille voortdurend wordt geëvalueerd en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste dekking heeft. Door middel van deze periodieke onderhoudsdiensten kunnen we uw risico’s beheren en u helpen om te gaan met veranderende omstandigheden.

Meer informatie opvragen?

Bij Assurisque zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige verzekeringen en risicomanagementdiensten die voldoen aan uw specifieke behoeften. We streven naar een transparante aanpak waarbij duidelijke prijzen en een grondige uitleg van onze inkomstenstromen centraal staan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen uw eigendommen en financiële toekomst te beschermen.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl