assurisque.nl

Particulier

Persoonlijke ongevallen
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een persoonlijke ongevalenverzekering?

Persoonlijke ongevallenverzekering

Een persoonlijke ongevallenverzekering is een verzekering die de verzekerde financieel beschermt in het geval van een ongeval waarbij de verzekerde gewond raakt of komt te overlijden. 

De verzekering biedt een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval.

Bij een persoonlijke ongevallenverzekering wordt er een vast bedrag uitgekeerd, afhankelijk van de ernst van het letsel of de dood. 

offerte aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van onafhankelijk advies over verzekeringen, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw situatie. Bij ons kun je terecht voor advies over allerlei soorten verzekeringen, zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen en nog veel meer.

Een belangrijk onderdeel van ons advies is het aanvragen van een offerte. Op die manier kunnen wij een overzicht bieden van de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Door een offerte aan te vragen krijg je een duidelijk beeld van de dekking die je kunt verwachten en wat de premie zal zijn.

Het aanvragen van een offerte bij ons is heel eenvoudig. Via onze website kun je gemakkelijk een offerteformulier invullen en versturen. Wij gaan dan voor jou aan de slag om de beste aanbiedingen te verzamelen en deze op een rijtje te zetten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl