assurisque.nl

Particulier

Particuliere verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Onze Partners

Lorem ipsum dolor sit amet.

Verschillende soorten verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die u kunt afsluiten om uzelf en uw bezittingen te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende verzekeringen:

 

Soorten verzekeringen

Woonhuisverzekering

Bescherm je huis en bezittingen met een solide woonhuisverzekering - zekerheid tegen brand, stormschade en meer.

Woonhuisverzekering

deze verzekering dekt schade aan uw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, inbraak, of storm. U kunt meer informatie geven over wat er precies gedekt wordt, wat de kosten zijn en welke factoren de premie beïnvloeden.
Lees verder

Inboedelverzekering

Zorg voor financiële bescherming van je waardevolle spullen met een betrouwbare inboedelverzekering.

Inboedelverzekering

deze verzekering dekt schade aan uw persoonlijke bezittingen in huis, zoals meubels, apparatuur, en kleding. Ook hier kunt u meer informatie geven over wat er precies gedekt wordt, de kosten en de factoren die de premie beïnvloeden.
Lees verder

Particuliere aansprakelijkheidsverzekering

Bescherm jezelf tegen financiële risico's met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering - dekking voor schade aan anderen en hun eigendommen.

Particuliere aansprakelijkheidsverzekering

Met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor ongelukken waarbij jij aansprakelijk bent voor schade aan anderen of hun bezittingen. Voorkom onverwachte kosten en verzeker jezelf voor gemoedsrust.
Lees verder

Motorrijtuigen

Bescherm je auto met een motorrijtuigenverzekering - dekking tegen schade, diefstal en aansprakelijkheid bij ongevallen.

Motorrijtuigenverzekering

Een motorrijtuigenverzekering biedt essentiële bescherming voor je voertuig, inclusief dekking tegen schade, diefstal en aansprakelijkheid bij ongevallen. Zorg ervoor dat je goed verzekerd de weg op gaat en geniet van gemoedsrust tijdens het rijden.
Lees verder

Reis

Ga met een gerust hart op reis met een reisverzekering - bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen zoals ziekte, verlies van bagage en annulering.

Reisverzekering

Een reisverzekering biedt dekking voor medische kosten, verlies van bagage, onverwachte annuleringen en andere onvoorziene gebeurtenissen tijdens je reis. Zorg voor gemoedsrust en geniet volop van je vakantie, wetende dat je goed verzekerd bent.
Lees verder

Persoonlijke ongevallen

Bescherm jezelf en je gezin met een persoonlijke ongevallenverzekering - financiële dekking bij ongevallen en blijvende invaliditeit.

Persoonlijke ongevallen

Een persoonlijke ongevallenverzekering biedt financiële bescherming in geval van ongevallen, met uitkeringen bij blijvende invaliditeit en overlijden. Zorg voor gemoedsrust en dek de financiële risico's af die gepaard gaan met onvoorziene ongevallen.
Lees verder

Leven & Dood

Zorg voor de toekomst van je dierbaren met een levensverzekering - financiële bescherming bij overlijden en extra zekerheid voor jou en je gezin.

Levensverzekering

Een levensverzekering biedt financiële zekerheid voor je naasten door middel van een uitkering bij overlijden. Het geeft jou en je gezin gemoedsrust en een extra laag bescherming voor de toekomst.
Lees verder

Huisdieren

Bescherm de gezondheid van je huisdier met een huisdierenverzekering - dekking voor medische kosten en behandelingen bij ziekte of letsel.

Inboedelverzekering

Een huisdierenverzekering zorgt ervoor dat je huisdier de beste medische zorg kan ontvangen zonder zorgen over de kosten. Van consultaties tot operaties, bied je huisdier de beste bescherming en zorg met een huisdierenverzekering.
Lees verder

Rechtsbijstand

Wees juridisch beschermd met een rechtsbijstandverzekering - professionele ondersteuning bij juridische geschillen en hulp bij het verdedigen van je rechten.

Particuliere aansprakelijkheidsverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering krijg je toegang tot deskundige juridische bijstand en dekking van kosten bij geschillen, zodat je met vertrouwen je rechten kunt verdedigen en juridische problemen kunt aanpakken.
Lees verder

Heeft u vragen?

Als u na het lezen van de informatie op onze website nog vragen heeft, dan kunt u deze stellen aan een van onze medewerkers via 0299 123456 of de veelgestelde vragen (FAQ) raadplegen.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl