assurisque.nl

Particulier

Search
Close this search box.

Onze ervaring
Uw zekerheid
Verzekeringen Risicomanagement

Wij zijn lid van

Kennis en ervaring is een van onze kernwaarden.

Waarom je kiest voor Assurisque ?

Onze ervaren oprichters en medewerkers hebben uitgebreide expertise in de verzekeringsbranche, met een focus op Verzekeringen in Purmerend | Assurisque verzekeringen. Wij zijn bekwaam in het helpen van klanten bij het maken van weloverwogen verzekeringskeuzes en werken nauw samen met diverse verzekeringsmaatschappijen om de optimale oplossingen te vinden.

Verzekeringsadvies

Deskundig advies op maat voor al jouw verzekeringsbehoeften. Vertrouw op onze expertise en krijg de juiste dekking voor optimale gemoedsrust.

Risicomanagement

Beheers uw risico’s effectief met ons risicomanagementprogramma – minimaliseer bedreigingen en optimaliseer kansen voor uw bedrijf.

Alle diensten

Ontdek ons uitgebreide dienstenaanbod – van preventie tot bedrijfsadvies, wij staan klaar om al uw behoeften te vervullen en uw bedrijf te  beschermen.

Verzekeringsadviseur

Waarom Assurisque als verzekeringsadviseur

De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u bij het vinden van de juiste verzekeringen voor uw specifieke situatie. Hierbij luisteren we goed naar uw situatie om bij schade geen enkele discussie te moeten voeren. Wij ontzorgen u en nemen u mee in de verschillende mogelijkheden. Kortom, wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen om zo een volledig beeld te krijgen van de situatie en de mogelijkheden zodat u rustig kan slapen. Daarnaast nemen wij u mee in de mogelijkheden rondom preventie. Voorkomen is namelijk altijd beter dan uitkeren. 

Schade?
Mocht het ondanks het advies en de preventieve maatregelen toch voorkomen dat u schade heeft, dan zijn de verzekeringsadviseurs van Assurisque er om u te helpen bij het invullen van de benodigde gegevens en indienen van de schade. Vervolgens houden wij u op de hoogte van de voortgang en sturen verzekeraars aan op een snelle én goede afhandeling van uw schade.

Onze statistieken

Deze statistieken zijn gebaseerd op 15 jaar werkervaring in de verzekeringen.

Blije klanten
70 %
Klanten geholpen
100 +
Gewonnen claims
69 %
jaar ervaring
0 +

Onze Partners

Samenwerken met sterke partners voor succesvolle resultaten.

Onze

Ideale klantenreis

De kernwaarde van ons kantoor

Langdurige zakelijke relaties en persoonlijke ondersteuning

Bij ons kantoor geloven we in het opbouwen van langdurige zakelijke relaties en het ontwikkelen van ambassadeurs voor ons kantoor. We luisteren naar onze klanten, bieden oplossingen op maat, bieden voortdurende ondersteuning en onderhouden persoonlijke relaties om vertrouwen en ambassadeurschap te ontwikkelen. Door ons te concentreren op het opbouwen van deze relaties, streven we naar een succesvolle toekomst voor ons kantoor.

Testimonials

Wat klanten zeggen.

Verzeker je toekomst

Tips en weetjes voor een zorgeloze toekomst

Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief Oops! Er ging iets mis...

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of heb je ergens hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. En wij reageren z.s.m. op uw vraag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
×

Hallo!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

× Stel vrijblijvend jouw vraag!