assurisque.nl

Particulier

Makkelijk en snel
een offerte aanvragen
Verzekeringen Risicomanagement

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op.

We streven ernaar om binnen 24 uur na ontvangst van uw offerteaanvraag te reageren. Houd er rekening mee dat complexere aanvragen mogelijk iets langer kunnen duren.

Nee, het aanvragen van een offerte verplicht u niet tot het afsluiten van een verzekering. U kunt vrijblijvend de offerte ontvangen en beslissen of u wilt doorgaan met de verzekering.

Ja, u kunt uw offerteaanvraag wijzigen of annuleren. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en geef de benodigde wijzigingen door of meld dat u de aanvraag wilt annuleren.

Nadat u akkoord gaat met de offerte, zullen we de verdere stappen met u bespreken, zoals het invullen van eventuele aanvullende documentatie, betalingsdetails en het bevestigen van de verzekering.

Ja, in veel gevallen kunt u uw verzekering aanpassen. Neem contact met ons op en bespreek uw wijzigingsverzoeken. We zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele gevolgen voor uw polis.

Als u schade heeft terwijl uw offerte nog loopt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen u begeleiden bij het indienen van een schadeclaim en u informeren over de dekking en procedures tijdens de offerteperiode.

 

Bekijk onze blogs

© 2023 | TVM Networks