assurisque.nl

Particulier

AOV
Verzekering
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een AOV verzekering?

Verzeker uw inkomen

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een verzekering die een inkomen biedt als u niet kunt werken vanwege ziekte of invaliditeit. Het is ontworpen om u financiële zekerheid te bieden als u niet in staat bent om te werken en inkomsten te genereren. Onze AOV Verzekeringen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en omstandigheden.

AOV Verzekeringen bieden dekking voor zowel tijdelijke als permanente arbeidsongeschiktheid. Dit betekent dat als u tijdelijk niet kunt werken vanwege een blessure of ziekte, de verzekering een uitkering kan bieden om uw verloren inkomen te compenseren. Als u permanent niet kunt werken, kan de verzekering een uitkering blijven bieden tot de pensioengerechtigde leeftijd.

De premies voor AOV Verzekeringen zijn flexibel en kunnen worden aangepast op basis van uw inkomen en beroep. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om een premie te kiezen die past bij uw budget en uw risicoprofiel. Bovendien bieden sommige AOV Verzekeringen de optie voor aanvullende dekking bij ernstige ziekten, wat extra bescherming kan bieden in het geval van ernstige gezondheidsproblemen.

Dekkingen

Belangrijkste dekkings-eigenschappen

Dekking voor zowel tijdelijke als permanente arbeidsongeschiktheid

Flexibele premies op basis van uw inkomen en beroep

Optie voor aanvullende dekking bij ernstige ziekten

Hier moet je op letten!

Bij het uitzoeken van een AOV verzekering zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten. Bij Assurisque ontzorgen wij u volledig en kijken wij naar wat het beste past bij uw wensen en persoonlijke situatie.

Stormschade:

Controleer de maximale uitkeringsduur van de polis

Stormschade:

Begrijp de definitie van arbeidsongeschiktheid in uw polis

Stormschade:

Overweeg de wachttijd voordat de uitkeringen beginnen

Bereken je premie

Met behulp van de functie ‘Bereken je premie’ kun je eenvoudig en snel een indicatie krijgen van de kosten voor een inboedelverzekering. Je hoeft slechts enkele basisgegevens in te vullen, zoals de waarde van je inboedel en het type woning waarin je woont. Vervolgens zal de tool een schatting maken van de premie die je maandelijks of jaarlijks moet betalen voor de verzekering. Dit geeft je een beter idee van de kosten die gepaard gaan met het afsluiten van een inboedelverzekering, en kan je helpen om de juiste dekking te kiezen voor jouw situatie.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl