assurisque.nl

Particulier

AOV
Verzekering
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een AOV verzekering?

Verzeker uw inkomen

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een verzekering die een inkomen biedt als u niet kunt werken vanwege ziekte of invaliditeit. Het is ontworpen om u financiële zekerheid te bieden als u niet in staat bent om te werken en inkomsten te genereren. Onze AOV Verzekeringen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en omstandigheden.

AOV Verzekeringen bieden dekking voor zowel tijdelijke als permanente arbeidsongeschiktheid. Dit betekent dat als u tijdelijk niet kunt werken vanwege een blessure of ziekte, de verzekering een uitkering kan bieden om uw verloren inkomen te compenseren. Als u permanent niet kunt werken, kan de verzekering een uitkering blijven bieden tot de pensioengerechtigde leeftijd.

De premies voor AOV Verzekeringen zijn flexibel en kunnen worden aangepast op basis van uw inkomen en beroep. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om een premie te kiezen die past bij uw budget en uw risicoprofiel. Bovendien bieden sommige AOV Verzekeringen de optie voor aanvullende dekking bij ernstige ziekten, wat extra bescherming kan bieden in het geval van ernstige gezondheidsproblemen.

Dekkingen

Belangrijkste dekkings-eigenschappen

Dekking voor zowel tijdelijke als permanente arbeidsongeschiktheid

Flexibele premies op basis van uw inkomen en beroep

Optie voor aanvullende dekking bij ernstige ziekten

Hier moet je op letten!

Bij het uitzoeken van een AOV verzekering zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten. Bij Assurisque ontzorgen wij u volledig en kijken wij naar wat het beste past bij uw wensen en persoonlijke situatie.

Stormschade:

Controleer de maximale uitkeringsduur van de polis

Stormschade:

Begrijp de definitie van arbeidsongeschiktheid in uw polis

Stormschade:

Overweeg de wachttijd voordat de uitkeringen beginnen

Bereken je premie

Met behulp van de functie ‘Bereken je premie’ kun je eenvoudig en snel een indicatie krijgen van de kosten voor een inboedelverzekering. Je hoeft slechts enkele basisgegevens in te vullen, zoals de waarde van je inboedel en het type woning waarin je woont. Vervolgens zal de tool een schatting maken van de premie die je maandelijks of jaarlijks moet betalen voor de verzekering. Dit geeft je een beter idee van de kosten die gepaard gaan met het afsluiten van een inboedelverzekering, en kan je helpen om de juiste dekking te kiezen voor jouw situatie.

Gerelateerde blogs

Uncategorized
Philip de Does

Selma Konijn’s Olympische Avontuur: Ondersteund door Assurisque Verzekeringen

Selma Konijn, een opkomende atleet in de wereld van watersport, deelt haar opwindende reis richting de Olympische Spelen in Parijs. Dit persoonlijke verslag neemt je mee door haar seizoen, van momenten van rust tot intense training, met een speciale vermelding van de ondersteuning die ze ontvangt van Assurisque Verzekeringen en Risicomanagement. Het Nieuwe Seizoen: Start van een Bijzonder Avontuur Na een periode van rust en voorbereiding in oktober, markeert november het begin van een bijzonder seizoen voor Selma Konijn. De aanloop naar de Olympische Spelen in Parijs belooft spannende uitdagingen en onvergetelijke momenten. Winterwedstrijd in Frankrijk: Een Motiverend Begin Het seizoen begint met een winterwedstrijd in Frankrijk, waar Selma haar sportieve vaardigheden op de proef stelt. Deze prikkelende start zet de toon voor een seizoen vol passie en doorzettingsvermogen. Groeien in Duurvermogen: Intensieve Trainingen en Focus Gedurende de eerste maanden van het seizoen werkt Selma intensief aan haar duurvermogen. Harde vaartrainingen, hardlopen en zwemmen dragen bij aan haar fysieke en mentale groei, terwijl het eerste trainingskamp in Portugal haar de mogelijkheid biedt om gefocust te trainen in warmer weer. Sterker Worden: Een Hoofddoel voor de Komende Weken Met haar zicht op de horizon richt Selma zich op het versterken van haar kracht in de komende weken. Dit betekent meer focus op krachttraining en minder op varen, in voorbereiding op een intensief trainingskamp van zes weken met de focus op wateractiviteiten. Olympische Ambities: De Weg naar April en Mei Alle trainingen en voorbereidingen leiden naar de eerste wedstrijd in april en het Olympisch kwalificatietoernooi in mei. Selma’s vastberadenheid en toewijding zijn onmiskenbaar terwijl ze haar doelen nastreeft met het oog op de Olympische Spelen. Assurisque: Ondersteuning op de Weg naar Succes Selma is dankbaar voor de ondersteuning van Assurisque Verzekeringen en Risicomanagement bij het realiseren van haar ambities. Hun betrokkenheid en expertise helpen haar het beste uit zichzelf te halen en haar dromen na te jagen. Met haar vastberadenheid, toewijding en de ondersteuning van Assurisque Verzekeringen en Risicomanagement, staat Selma Konijn klaar om haar Olympische dromen waar te maken. Volg haar reis terwijl ze haar grenzen verlegt en streeft naar succes op het wereldtoneel van de watersport. Op naar de volgende periode vol uitdagingen en triomfen!

Lees meer
Uncategorized
Philip de Does

Op weg naar de Olympische Droom: Mijn Kanosprint Avontuur met Assurisque Verzekeringen & Risicomanagement

Met trots kan ik vertellen dat Assurisque Verzekeringen & Risicomanagement mij sinds afgelopen juni helpt bij het bereiken van mijn doelen! Mijn naam is Selma Konijn en sinds mijn achtste doe ik aan de sport kanosprint. Het begon onschuldig, maar het is uitgelopen naar hetgeen waar ik 24/7 mee bezig ben. Mijn doel is dan ook het behalen van de Olympische spelen. Afgelopen augustus startte de kwalificatie voor Parijs 2024 tijdens de Wereldkampioenschappen. Op het WK diende ik een bepaalde klassering te behalen voor een ticket voor de OS. Helaas is dit niet gelukt. Toch ben ik niet getreurd er is namelijk nog een kans om dit ticket de bemachtigen. Volgend jaar mei vindt Olympisch kwalificatie toernooi in Hongarije plaats waar nog één ticket valt te halen. Ik ga er komende winter alles aan doen om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen!! Na het WK heb ik meegedaan aan een Worldcup in Parijs om de baan alvast te verkennen. Deze deelname was een succes. Het was mijn eerste grote internationale wedstrijd in het volwassenveld in de eenpersoonskano en ik werd 7e. Het seizoen heb ik afgelopen weekend afgesloten met 8 gouden medailles tijdens de Nederlandse Kampioenschappen! Met dit gemotiveerde gevoel ga ik het nieuwe seizoen in.

Lees meer
Uncategorized
Philip de Does

De kracht van social media voor het bereiken van je doelgroep

In deze blogpost zal ik de impact van social media video’s op het bereiken van je doelgroep belichten. We zullen ons specifiek richten op de groeiende populariteit van Instagram en TikTok, twee krachtige platforms voor het delen van videocontent. Door strategisch gebruik te maken van deze platforms, kun je je bereik vergroten en je online aanwezigheid versterken. Het belang van social media video’s Op Instagram, met zijn enorme gebruikersbasis, bieden video’s de mogelijkheid om je verhaal te vertellen en een diepere band met je doelgroep op te bouwen. We zullen enkele effectieve strategieën delen om je Instagram-video’s te optimaliseren voor maximale impact en engagement. De groeiende populariteit van Instagram en TikTok TikTok is een opkomend platform dat vooral populair is onder jongere doelgroepen. Het biedt unieke kansen om creatieve en virale video’s te maken die je kunnen helpen een breed publiek te bereiken. We delen tips en best practices om je TikTok-video’s te laten opvallen en je merk te laten groeien. Het bereiken van de doelgroep via Instagram-video’s Het meten van de impact van social media video’s is essentieel om te begrijpen wat werkt en wat niet. We bespreken verschillende statistieken en analyse-instrumenten die je kunt gebruiken om de prestaties van je videocontent te evalueren en aan te passen voor optimale resultaten. Het bereiken van de doelgroep via TikTok-video’s Als social media videoproductie specialist begrijp ik de waarde van effectieve videocontent en de mogelijkheden die platforms zoals Instagram en TikTok bieden. Met de juiste strategieën en creatieve benadering kun je je doelgroep bereiken, je merk versterken en autoriteit uitstralen in jouw branche. Conclusie Wil je meer weten over social media content, videoproductie en online marketing? Bekijk dan onze pagina’s over [link naar Socialmedia content], [link naar Videoproductie] en [link naar Online marketing] voor waardevolle informatie en diensten die je kunnen helpen bij het bereiken van je doelgroep en het vergroten van je online zichtbaarheid.

Lees meer

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of heb je ergens hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. En wij reageren z.s.m. op uw vraag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
×

Hallo!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

× Stel vrijblijvend jouw vraag!