assurisque.nl

Particulier

Transport
Verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een transport verzekering?

Bescherming voor
uw goederen

Een transportverzekering is een verzekering die de financiële gevolgen dekt van schade, verlies of diefstal van goederen tijdens transport. Hierbij kan gedacht worden aan het vervoer van goederen over de weg, over zee of door de lucht.

Er zijn verschillende soorten transportverzekeringen, zoals een goederentransportverzekering die de goederen zelf dekt, maar ook een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering die de aansprakelijkheid van de vervoerder dekt. 

Een transportverzekering kan afgesloten worden door zowel de verkoper als de koper van de goederen.

De kosten van de verzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type transport, de waarde van de goederen en het risico op schade of diefstal. De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u uw transport goed verzekeren tegen schade en diefstal tijdens het vervoer? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende verzekeringspakketten aan die specifiek zijn afgestemd op transport en de bijbehorende risico’s.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering kiest en dat deze aansluit bij uw wensen en behoeften, kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Dit kan door het invullen van het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Onze verzekeringsexperts staan voor u klaar om u te adviseren en om eventuele vragen te beantwoorden. Na ontvangst van uw offerteaanvraag zullen wij deze zo spoedig mogelijk behandelen en u voorzien van een passend voorstel.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl