assurisque.nl

Particulier

Ongevallen
Verzekering
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een ongevallenverzekering?

Bescherming voor
u en uw werknemers

Een zakelijke ongevallenverzekering is een verzekering die financiële bescherming biedt aan bedrijven en hun medewerkers in het geval van een ongeval waarbij de medewerker gewond raakt, blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

Een zakelijke ongevallenverzekering kan worden afgesloten voor individuele medewerkers of voor een hele groep medewerkers. De verzekering kan de medewerkers bijvoorbeeld dekken tijdens werkuren, maar kan ook van kracht zijn buiten werktijd.

De dekking van een zakelijke ongevallenverzekering kan verschillen per verzekeraar en per polis. De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing.

Meer informatie opvragen?

Wilt u meer informatie over een ongevallenverzekering en hoe deze verzekering u kan beschermen tegen de financiële gevolgen van ongevallen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een ongevallenverzekering biedt financiële ondersteuning aan u en uw dierbaren in het geval van een ongeval. Deze verzekering keert bijvoorbeeld een eenmalige uitkering uit bij blijvende invaliditeit of bij overlijden als gevolg van een ongeval.

Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het vinden van de juiste ongevallenverzekering die past bij uw persoonlijke situatie en uw budget. Wij begrijpen dat elke persoon en situatie uniek is, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over de verschillende opties voor ongevallenverzekeringen. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies en om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u met een gerust hart genieten van het leven, wetende dat u en uw dierbaren goed beschermd zijn tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stel vrijblijvend jouw vraag!