assurisque.nl

Particulier

Bedrijfsschade
Verzekeren
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een (Bedrijfs)schadeverzekering?

Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering, ook wel bekend als een extra kostenverzekering of een bedrijfsstagnatieverzekering, is een verzekering die bedrijven beschermt tegen de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen die tot bedrijfsonderbreking leiden. 

Wanneer een bedrijf geconfronteerd wordt met een dergelijke gebeurtenis en daardoor tijdelijk niet kan functioneren, kan dit leiden tot een aanzienlijk verlies van inkomsten en extra kosten. Een bedrijfsschadeverzekering dekt deze verliezen en kosten, waardoor het bedrijf zich kan herstellen en de continuïteit van de bedrijfsvoering kan waarborgen.

De hoogte van de premie en de dekking hangen af van verschillende factoren. De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing

Vraag eenvoudig een offerte aan

Vraag eenvoudig een offerte aan voor de bedrijfsschade verzekering die speciaal is ontworpen om uw bedrijf te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen en schade. Bij ons kunt u vertrouwen op deskundig advies van onze verzekeringsexperts en een verzekeringspakket op maat dat past bij uw bedrijfsbehoeften.

Vul het formulier op onze website in of neem telefonisch contact met ons op om een offerte aan te vragen. Onze verzekeringsexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste verzekering voor uw bedrijf.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor de bedrijfsschade verzekering. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen, wetende dat uw bedrijf goed beschermd is tegen eventuele schade en onvoorziene gebeurtenissen.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl