assurisque.nl

Particulier

Pensioen
Verzekering
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een pensieonverzekering?

Bescherming voor
u en uw werknemers

Een pensioenverzekering is een verzekering die bedoeld is om werknemers te voorzien van een inkomen na hun pensionering. Het is een vorm van levensverzekering die wordt afgesloten door de werkgever ten behoeve van de werknemers.

De werkgever betaalt premies aan de verzekeraar en de werknemer bouwt hiermee een pensioen op. Bij pensionering ontvangt de werknemer maandelijks een uitkering vanuit het opgebouwde pensioenkapitaal.

Er zijn verschillende soorten pensioenverzekeringen, waaronder de traditionele pensioenverzekering, de beschikbare premieregeling en de lijfrenteverzekering. Welke verzekering het beste bij u en uw werknemer past is afhankelijk van vele en verschillende factoren. De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing.  

Meer informatie opvragen?

Wilt u meer informatie over een pensioenverzekering en hoe deze verzekering u kan helpen bij het opbouwen van een financieel veilige toekomst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een pensioenverzekering is een belangrijk onderdeel van uw financiële planning. Het biedt u en uw werknemers de mogelijkheid om te sparen voor uw pensioen en om later van een inkomen te genieten dat voldoende is om comfortabel van te leven.

Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het vinden van de juiste pensioenverzekering die past bij uw specifieke behoeften en budget. Wij begrijpen dat elke organisatie en persoon uniek is, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw individuele situatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over de verschillende opties voor pensioenverzekeringen. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies en om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u met vertrouwen uw toekomst tegemoet zien en zorgen voor een financieel veilige en comfortabele oude dag.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl