assurisque.nl

Particulier

Bestuurders-
aansprakelijkheids-
verzekering
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering?

Bestuurdersaansprakelijkheid

Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die bestuurders, leidinggevenden en commissarissen beschermt tegen persoonlijke aansprakelijkheid voor financiële verliezen die zijn veroorzaakt door hun handelen of nalaten tijdens het uitoefenen van hun functie.

Deze verzekering biedt dekking voor claims die worden ingediend tegen bestuurders of leidinggevenden van een organisatie vanwege beweerde fouten, nalatigheid of verkeerd handelen, zoals verkeerde beslissingen, misleiding, onjuiste informatie of het overtreden van wet- en regelgeving. 

De verzekering kan bescherming bieden voor de kosten van rechtsbijstand en verweer, evenals de kosten van eventuele schadevergoedingen of schikkingen. 

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u als bestuurder van een bedrijf goed verzekerd zijn tegen mogelijke claims en aansprakelijkheid? Dan bieden wij u graag de juiste oplossing met onze bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering kiest en dat deze aansluit bij uw wensen en behoeften, kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Het aanvraagproces is simpel en snel, en kan online via ons formulier op de website of telefonisch via onze klantenservice.

Onze ervaren verzekeringsexperts staan voor u klaar om u te adviseren en om al uw vragen te beantwoorden. Na ontvangst van uw offerteaanvraag zullen wij deze zo spoedig mogelijk behandelen en u voorzien van een passend voorstel.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor onze bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u als bestuurder met een gerust hart ondernemen en zijn uw bedrijfsactiviteiten goed beschermd tegen mogelijke schade en aansprakelijkheid.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl