assurisque.nl

Particulier

Bedrijfsgebouw
Verzekeren
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een bedrijfsgebouwverzekering?

Bescherming voor
uw bedrijfsgebouw

Een bedrijfsgebouw-verzekering is een verzekering die bedrijfsgebouwen beschermt tegen risico’s zoals brand, stormschade, inbraak en vandalisme. Het is bedoeld om de financiële risico’s van schade aan het gebouw te dekken,

zodat het bedrijf snel weer operationeel kan zijn na een schadegeval. Bij schade aan het gebouw kan het gaan om reparatiekosten of herbouwkosten, afhankelijk van de ernst van de schade.

Een bedrijfsgebouwverzekering is van groot belang voor bedrijven omdat een schadegeval grote financiële gevolgen kan hebben en zelfs het voortbestaan van het bedrijf in gevaar kan brengen. Let daarom goed op de voorwaarden en laat de verzekeringsadviseurs van Assurisque u hierbij adviseren. 

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u uw bedrijfsgebouw goed verzekeren tegen schade en onvoorziene gebeurtenissen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende verzekeringspakketten aan die specifiek zijn afgestemd op bedrijfsgebouwen en de bijbehorende risico’s.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering kiest en dat deze aansluit bij uw wensen en behoeften, kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Dit kan door het invullen van het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Onze verzekeringsexperts staan voor u klaar om u te adviseren en om eventuele vragen te beantwoorden. Na ontvangst van uw offerteaanvraag zullen wij deze zo spoedig mogelijk behandelen en u voorzien van een passend voorstel.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor de verzekering van uw bedrijfsgebouw. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen en zijn uw bedrijfsactiviteiten goed beschermd tegen mogelijke schade.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl