assurisque.nl

Particulier

Zakenreis
Verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een Zakenreis verzekering?

ook verzekerd op
uw zakenreis

Een zakenreisverzekering is een verzekering dat dekking biedt voor de financiële gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen tijdens zakenreizen. Hierbij kan gedacht worden aan medische kosten bij ziekte of een ongeval, diefstal van bagage, verlies van reisdocumenten of vertragingen in het reisverkeer.

Een zakenreisverzekering kan afgesloten worden door zowel individuen als bedrijven voor werknemers die voor hun werk reizen. 

De verzekering kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van de behoeften van de verzekerde. De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing.  

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u er zeker van zijn dat uw werknemers goed verzekerd zijn tijdens hun zakenreizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende verzekeringspakketten aan die specifiek zijn afgestemd op zakenreizen en de bijbehorende risico’s.

Het aanvragen van een offerte voor een zakenreisverzekering is bij ons heel eenvoudig. U kunt dit doen door het invullen van het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Onze verzekeringsexperts staan voor u klaar om u te adviseren en om eventuele vragen te beantwoorden.

Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor een zakenreisverzekering. Zo kunt u met een gerust hart uw werknemers op pad sturen en kunnen zij zich concentreren op hun zakelijke activiteiten.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl