assurisque.nl

Particulier

Dienstverlening
verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Verzekeringen voor dienstverlenende bedrijven

Bescherming voor
dienstverlenende bedrijven

Naast uw onderneming en uw werknemers kunt u als ondernemer in privé ook met risico’s te maken hebben. Denk hierbij aan het arbeidsongeschiktheidsrisico en/of een zzp’er die vanuit huis werkt en gebruik maakt van zijn eigen privé computer, telefoon of eigen auto die hij zowel zakelijk als privé gebruikt.

Dit kan ook gevolgen hebben voor verzekeringen, bijvoorbeeld bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering waarbij de ondernemer moet aangeven welk deel van zijn inkomen zakelijk en welk deel privé is. Ook kan het invloed hebben op aansprakelijkheidsverzekeringen, bijvoorbeeld als er schade ontstaat aan eigendommen die zowel privé als zakelijk worden gebruikt.

De verzekeringsadviseurs van Assurisque hebben ruime ervaring en helpen u graag met het verkrijgen van dit inzicht en de mogelijkheden om voor deze risico’s een oplossing te zoeken.

Risico's bij ondernemen in privé

Ondernemen in privé brengt veel kansen met zich mee, maar het brengt ook verschillende risico’s met zich mee waar ondernemers zich bewust van moeten zijn.

verschillende dekkingen

Om deze risico’s te beperken, kunnen ondernemers verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder:

Meer informatie opvragen?

Als u meer informatie wilt over hoe u zich kunt beschermen bij het ondernemen in privé, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen de juiste dekkingen te selecteren die het beste passen bij uw bedrijfsbehoeften en uw persoonlijke situatie.

Wij begrijpen dat het runnen van een bedrijf al genoeg uitdagingen met zich meebrengt, en het is daarom belangrijk om de risico’s tot een minimum te beperken. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen en risicomanagement, zijn wij in staat om u de juiste dekkingen te bieden en u te helpen bij het beheren van de risico’s die gepaard gaan met ondernemen in privé.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u meer informatie wilt over onze diensten en dekkingen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren over hoe u het beste kunt zorgen voor uw bedrijf en uw persoonlijke financiële welzijn.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl