assurisque.nl

Particulier

Werkmaterieel
Verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een Werkmaterieel verzekering?

Bescherming voor
uw werkmaterieel

Een werkmaterieelverzekering is een verzekering die dekking biedt voor schade aan werkmaterieel. Werkmaterieel zijn voertuigen en machines die worden gebruikt in de landbouw, industrie, bouw of andere sectoren. Voorbeelden zijn graafmachines, bulldozers, heftrucks, tractoren, vrachtwagens en kranen.

Een werkmaterieelverzekering biedt dekking voor schade die ontstaat aan het werkmaterieel als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding, brand, diefstal of vandalisme. Daarnaast kan er ook dekking zijn voor aansprakelijkheid voor schade aan anderen of hun eigendommen, zoals bijvoorbeeld schade door een omgevallen kraan op een bouwplaats.

De dekking van een werkmaterieelverzekering kan verschillen afhankelijk van de gekozen polis en de specifieke behoeften van de eigenaar van het werkmaterieel.
De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing.  

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bent u op zoek naar een uitgebreide verzekering voor uw werkmaterieel? Dan kunt u bij ons terecht voor een passende werkmaterieel verzekering. Onze verzekering biedt dekking voor schade aan uw werkmaterieel als gevolg van ongelukken, diefstal of vandalisme.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering kiest en dat deze aansluit bij uw wensen en behoeften, kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Dit kan door het invullen van het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Onze verzekeringsexperts staan voor u klaar om u te adviseren en om eventuele vragen te beantwoorden. Na ontvangst van uw offerteaanvraag zullen wij deze zo spoedig mogelijk behandelen en u voorzien van een passend voorstel.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor de verzekering van uw werkmaterieel. Zo kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden uitvoeren en zijn uw bedrijfsactiviteiten goed beschermd tegen mogelijke schade.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl