assurisque.nl

Particulier

Verzekeringen
Agrarische Sector
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een bedrijfsgebouwverzekering?

Bescherming voor
de agrarische sector

De agrarische sector, ook wel landbouwsector genoemd, omvat alle bedrijven en activiteiten die zich bezighouden met de productie, verwerking en distributie van landbouwproducten en voedsel. Dit omvat bijvoorbeeld de teelt van gewassen zoals

granen, groenten en fruit, de veeteelt, pluimveehouderij, visserij, tuinbouw en bosbouw. Ook de verwerking en distributie van deze producten, bijvoorbeeld via voedselverwerkingsbedrijven en transportbedrijven, behoren tot de agrarische sector.

De agrarische sector is een belangrijke sector voor de economie en voedselvoorziening van vele landen wereldwijd.

Risico's in de agrarische sector

De agrarische sector kent verschillende risico’s die kunnen leiden tot financiële verliezen voor agrarische bedrijven. Enkele voorbeelden van risico’s zijn:

verschillende dekkingen

Om deze risico’s te beperken, kunnen agrarische bedrijven verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder:

Meer informatie opvragen?

Bent u actief in de agrarische sector en heeft u behoefte aan meer informatie over onze verzekeringen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies op maat.

U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen over uw verzekeringen.

Het is belangrijk voor agrarische bedrijven om goed geïnformeerd te zijn over de verschillende risico’s die ze lopen en welke verzekeringen beschikbaar zijn om deze risico’s te dekken. De verzekeringsadviseurs van Assurisque hebben ruim 20 jaar ervaring binnen de agrarische sector en helpen u graag de risico’s in kaart te brengen van de verschillende risico’s en het aanbieden van oplossingen hiervoor. 

 

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stel vrijblijvend jouw vraag!