assurisque.nl

Particulier

Beroeps-
aansprakelijkheids-
verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Beroepsaansprakelijkheid

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die dekking biedt tegen aansprakelijkheidsclaims als gevolg van fouten of nalatigheden tijdens het uitoefenen van een beroep of professionele dienstverlening. 

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen claims die voortvloeien uit professionele fouten, verkeerde adviezen, nalatigheid, verkeerde of onvolledige informatie of andere vormen van beroepsgerelateerde schadeclaims. 

De verzekering dekt doorgaans ook de kosten van het verdedigen tegen een dergelijke claim, inclusief juridische kosten.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u als professional goed verzekerd zijn tegen eventuele fouten of schadeclaims? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende verzekeringspakketten aan die specifiek zijn afgestemd op de risico’s van uw beroep.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering kiest en dat deze aansluit bij uw wensen en behoeften, kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Dit kan door het invullen van het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden uitvoeren en bent u beschermd tegen eventuele schadeclaims.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl