assurisque.nl

Particulier

Horeca
Verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een Horecaverzekering?

Bescherming voor
de horeca

Een horecaverzekering is een speciale verzekering die is ontworpen om de risico’s te dekken waarmee horecabedrijven te maken kunnen krijgen. Dit soort verzekeringen kan verschillende dekkingen bevatten,

zoals aansprakelijkheidsverzekeringen, die bescherming bieden tegen claims van klanten en werknemers, of brandverzekeringen, die schade aan eigendommen van het bedrijf dekken. Andere mogelijke dekkingen zijn bijvoorbeeld diefstal, inbraak en bedrijfsschade.

Door een horecaverzekering af te sluiten, kunnen horecaondernemers hun bedrijf beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen en zichzelf verzekeren van financiële steun bij mogelijke schadeclaims.

Risico's in de horeca

De agrarische sector kent verschillende risico’s die kunnen leiden tot financiële verliezen voor agrarische bedrijven. Enkele voorbeelden van risico’s zijn:

verschillende dekkingen

Om deze risico’s te beperken, kunnen horeca bedrijven verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder:

Meer informatie opvragen?

Bent u werkzaam in de horecabranche en wilt u zich goed verzekeren tegen mogelijke risico’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat er in de horeca veel verschillende risico’s zijn waar u mee te maken kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan schade door brand, diefstal of aansprakelijkheidskwesties.

Wij bieden diverse horecaverzekeringen aan die speciaal zijn afgestemd op de verschillende bedrijfstakken binnen de horecabranche. Of u nu eigenaar bent van een restaurant, café of hotel, wij hebben altijd een passende oplossing voor u.

Wilt u meer informatie over onze horecaverzekeringen en wat deze precies dekken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen en zijn uw bedrijfsactiviteiten goed beschermd tegen mogelijke risico’s.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl