assurisque.nl

Particulier

Ziekteverzuim
Verzekering
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een ziekteverzuimverzekering?

Ziekteverzuimverzekering

Een ziekteverzuimverzekering is een verzekering die werkgevers beschermt tegen de financiële risico’s van (langdurig) ziekteverzuim van hun werknemers. Als een werknemer (langdurig) ziek wordt en niet kan werken, kan dat voor een werkgever aanzienlijke kosten met zich meebrengen, zoals loonkosten tijdens het verzuim en eventuele vervangingskosten.

Met een ziekteverzuimverzekering kan een werkgever deze kosten dekken. Als een werknemer ziek wordt en niet kan werken, keert de verzekering een bepaald percentage van het loon uit aan de werkgever om de loonkosten te dekken. Sommige ziekteverzuimverzekeringen bieden ook ondersteuning bij re-integratie van de werknemer.

Om een offerte te krijgen voor een ziekteverzuimverzekering, zijn er verschillende gegevens nodig. De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing.  

Meer informatie opvragen?

Als u meer informatie wilt over een ziekteverzuimverzekering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een ziekteverzuimverzekering kan een belangrijke aanvulling zijn op uw bedrijfsverzekeringen. Het biedt namelijk financiële zekerheid wanneer uw werknemers ziek worden en niet kunnen werken.

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de loondoorbetaling van uw werknemers bij ziekte. Een ziekteverzuimverzekering kan u helpen deze kosten op te vangen, zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. Daarnaast kan een ziekteverzuimverzekering u ondersteunen bij het begeleiden van uw zieke werknemers en het voldoen aan uw wettelijke verplichtingen op het gebied van re-integratie.

Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van ziekteverzuimverzekeringen. Zij kunnen u helpen bij het vinden van een verzekering die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stel vrijblijvend jouw vraag!