assurisque.nl

Particulier

Inventaris
Verzekeren
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een Inventaris verzekering?

Bescherming voor
uw bedrijfs inventaris

Een inventarisverzekering is een verzekering die de inventaris en goederen van een bedrijf beschermt tegen risico’s zoals brand, inbraak, stormschade, waterschade en vandalisme. Het gaat hierbij om alle roerende zaken in het bedrijfspand,

zoals meubels, machines, voorraden en gereedschappen. De verzekering dekt de kosten voor vervanging of reparatie van de beschadigde of gestolen goederen.Met een inventarisverzekering kan een bedrijf zich beschermen tegen de financiële gevolgen van schade of verlies van goederen.

De hoogte van de premie en de dekking hangen af van verschillende factoren, zoals het type bedrijf en de waarde van de inventaris. De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u uw bedrijfsinventaris goed verzekeren tegen schade en diefstal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende verzekeringspakketten aan die specifiek zijn afgestemd op bedrijfsinventarissen en de bijbehorende risico’s.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering kiest en dat deze aansluit bij uw wensen en behoeften, kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Dit kan door het invullen van het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Onze verzekeringsexperts staan voor u klaar om u te adviseren en om eventuele vragen te beantwoorden. Na ontvangst van uw offerteaanvraag zullen wij deze zo spoedig mogelijk behandelen en u voorzien van een passend voorstel.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor de verzekering van uw bedrijfsinventaris. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen en zijn uw bedrijfsactiviteiten goed beschermd tegen mogelijke schade en diefstal.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl