assurisque.nl

Particulier

Verzekeringen
Bouw & Indrustrie
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een bedrijfsgebouwverzekering?

Bescherming voor
de bouw & industrie

Binnen Bouw en Industrie worden bedrijven bedoel die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de bouwsector en de industriële sector. In de bouwsector gaat het om bedrijven die actief zijn in de bouw van gebouwen, infrastructuur, wegen en andere bouwprojecten.

 In de industriële sector gaat het om bedrijven die producten produceren en verwerken, zoals machines, voedsel, chemische stoffen en materialen. Deze sectoren worden gekenmerkt door hun specifieke risico’s en verzekeringen, zoals bouw- en montageverzekeringen, machinebreukverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en transportverzekeringen.

De verzekeringsadviseurs van Assurisque hebben ruim 20 jaar ervaring binnen deze sectoren en helpen u graag de risico’s in kaart te brengen van de verschillende risico’s en het aanbieden van oplossingen hiervoor. 

Risico's in de bouw & industrie

Als ondernemer in de bouw en industrie loop je diverse risico’s die grote financiële gevolgen kunnen hebben voor jouw bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van 4 veelvoorkomende risico’s.

verschillende dekkingen

Om deze risico’s te beperken, kunnen agrarische bedrijven verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder:

Meer informatie opvragen?

Bent u werkzaam in de bouw- en industrie sector en wilt u meer informatie over hoe u uw bedrijf kunt beschermen tegen mogelijke risico’s? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de juiste verzekeringen en risicomanagement oplossingen.

Of u nu op zoek bent naar specifieke dekkingen voor de risico’s in uw branche of meer wilt weten over preventieve maatregelen die u kunt nemen om schade en verlies te voorkomen, wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via het formulier op onze website of via telefoon, wij zullen u zo snel mogelijk van de benodigde informatie voorzien.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl