assurisque.nl

Particulier

Bedrijfs-
aansprakelijkheids
Verzekeringen
Verzekeringen Risicomanagement

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Bedrijfsaansprakelijkheid

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die bedrijven beschermt tegen financiële verliezen als gevolg van aansprakelijkheidsclaims van derden. Dit kunnen klanten, leveranciers, bezoekers of andere partijen zijn die schade hebben geleden als gevolg van de activiteiten van het bedrijf.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt over het algemeen twee soorten aansprakelijkheidsclaims:

  1. Aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van derden en 
  2. Aansprakelijkheid voor letsel bij derden.

De dekking en premie van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf, de aard van de activiteiten, de sector waarin het bedrijf actief is en de potentiële risico’s. Het is belangrijk om de voorwaarden van de verzekering zorgvuldig te lezen. De verzekeringsadviseurs van Assurisque helpen u graag met het juiste advies en de beste oplossing

Vraag eenvoudig een offerte aan

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met aansprakelijkheidsclaims van derden. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is dan ook onmisbaar om uzelf en uw bedrijf te beschermen tegen financiële gevolgen van schadeclaims.

Bij ons kunt u terecht voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die specifiek is afgestemd op uw bedrijf en de risico’s die u loopt. Wij begrijpen als geen ander dat elke onderneming uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die aansluiten op uw specifieke situatie en behoeften.

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiest die past bij uw bedrijfsactiviteiten? Dan kunt u bij ons eenvoudig informatie opvragen via ons contactformulier op de website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Onze verzekeringsexperts staan voor u klaar om u te adviseren en om eventuele vragen te beantwoorden.

Gerelateerde blogs

Contact.

(+31) 6 215 544 66

Beschikbaar van 09:00 – 19:00

Address Polderweg 15, Purmerend

Email Info@assurisque.nl